Oplossingen

Defend Threats

Detectieoplossingen die binnen deze groep vallen, blokkeren zelf geen bedreigingen. Ze dienen om verdachte activiteiten op te sporen en dit proactief te melden. Wij signaleren voor jou dreigingen, kwetsbaarheden en cyberaanvallen die anders onopgemerkt blijven.

Vanuit ons ons high-tech Security Operation Center houden onze security-experts zicht op nieuwe dreigingen zoals phishing-aanvallen, kwaadaardige software, ransomware en gerichte aanvallen op organisaties. Indien gewenst kunnen wij jouw organisatie hier ook in onderbrengen en zullen wij je alarmeren en adviseren over het treffen van de juiste maatregelen.

1. SecureDNS

Onze SecureDNS oplossing is uniek in de markt, het beschermt je netwerk en data tegen internetdreigingen door onbeveiligde DNS connecties. Zo detecteren wij hier ongewenste e-mail, kwaadaardige software en websites die worden beheerd door internetcriminelen. Door het combineren van lokale en internationale databases controleren wij binnen een nanoseconde de reputatie van deze websites en houden het netwerk vrij van deze internetdreigingen. Door het combineren van verschillende databases is deze oplossingen sneller en meer accuraat dan je huidige antispam, firewall en proxyserver.

2. Endpoint Detection and Response

Endpoint Detection and Response (EDR) biedt uitgebreid inzicht in alle endpoints op het bedrijfsnetwerk, plus krachtige verdedigingsmechanismen. Zo kun je routinetaken automatiseren om complexe dreigingen en APT-aanvallen te ontdekken, te prioriteren, te onderzoeken en te neutraliseren. Met EDR ben je minder tijd kwijt aan het verzamelen van bewijs, krijg je krachtige analyse en worden EDR-processen optimaal geautomatiseerd.

3. SIEM oplossingen

Een SIEM oplossing, oftewel Security Information and Event Management, is een geavanceerde tool waarmee verdachte netwerkactiviteiten eenvoudig getraceerd kunnen worden. Wij bieden organisatie 24/7 monitoring vanuit ons in-house Security Operation Centre. Onze security-experts filteren ‘false positive’ melding uit en geven een continue analyse van de dagelijkse gebeurtenissen binnen uw bedrijfsnetwerk.

4. Anti-Targeted Attack/Anti-APT

Detecteer proactief gerichte aanvallen tegen uw bedrijf, zodat je doorlopende schade kunt voorkomen. Het Anti Targeted Attack Platform helpt jouw organisatie op het gebied van IT-beveiliging om betrouwbare bescherming op te bouwen om uw bedrijfsinfrastructuur te beschermen tegen APT-dreigingen en gerichte aanvallen.