Oplossingen

Protect the Business

Het is van groot belang dat medewerkers veilig kunnen werken, met onze oplossingen bieden wij een effectieve bescherming voor de medewerkers tegen de laatste vormen van cybercriminaliteit, thuis, onderweg of op kantoor, in de cloud en on-premise. Door samenwerkingen met nationale en internationale leveranciers hebben wij toegang tot de laatste data en trends op het gebied van cybercriminaliteit. Hierdoor zijn klanten van Secutec Nederland ervan verzekerd dat hun huidige oplossingen up-to-date zijn.

Met onze oplossingen op verschillende niveaus voorkomen wij ongeoorloofd toegang tot jouw bedrijfsnetwerk. Uiteraard houden wij hier rekening met het beheer, dit kan je prima zelf doen, maar wij nemen dit graag voor je uit handen. Combineer dit met een educatief programma voor de medewerkers waarmee het risicobewustzijn omhooggaat en de gehele organisatie digitaal weerbaarder wordt.

 

1. SecureDNS

Onze SecureDNS oplossing is uniek in de markt, het beschermt je netwerk en data tegen internetdreigingen door kwaadaardige DNS aanvragen. Zo detecteren wij hier ongewenste DNS aanvragen voor verbindingen naar websites en servers die worden beheerd door internetcriminelen. Door het combineren van lokale en internationale databases controleren wij direct de reputatie van deze websites en servers en houden het netwerk vrij van internetdreigingen. Door het combineren van verschillende databases is deze oplossingen sneller en meer accuraat dan je huidige antispam, firewall en proxyserver.

2. Workspace Security

Medewerkers zijn tegenwoordig altijd en overal bereikbaar en maken hiervoor gebruik van verschillende apparaten zoals Pc’s, laptops, tablets en smartphones. De moderne manier van werken geeft meer flexibiliteit, maar creëert ook nieuwe ingangen voor cyberaanvallen.

Door middel van Endpoint Protection zijn de werkplekken in de gehele IT-omgeving beschermd tegen malware, exploits en ransomware. De Endpoint Protection technologie maakt gebruik van een combinatie van machine learning, geavanceerde gedragsanalyse en data feeds.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle werkplekken beschermd zijn tegen digitale dreigingen en dat je medewerkers overal veilig toegang hebben tot e-mail, internet en andere applicaties.

3. Access Management

Houd controle over welke personen toegang hebben tot apparaten en data binnen de organisatie. Access management bestaat uit authenticatie, autorisatie en accounting. Met authenticatie verifieer je medewerkers voordat zij toegang krijgen tot applicaties of data. Met autorisatie regelt je eenvoudig de toegang en de rechten van medewerkers en middels accounting bewaak je deze gegevens voor rapportages en beleid.

4. Awareness Trainingen

Het voorkomen van incidenten vraagt bewustwording bij computergebruikers ten aanzien van cyber risico’s. Het verkrijgen van kennis en inzicht in de huidige risico’s helpt je om de cyberweerbaarheid van je organisatie naar een hoger niveau te tillen. De Security Awareness training is erop gericht om medewerkers bewust te maken van de ontwikkelingen, uitdagingen en behoeften rondom de laatste internetdreigingen. Een laagdrempelige manier om gebruikers meer cyberbewust te maken en een duurzame gedragsverandering te realiseren. Secutec kan deze zowel online als klassikaal uitvoeren.

5. Wachtwoord Management

Wachtwoorden kiezen en beheren, het is een hele uitdaging. Voor ieder account een ander wachtwoord verzinnen, onthouden welk wachtwoord bij welk account hoort en dit ook maandelijks herhalen. Om hier als bedrijf beleid op uit te voeren heb je een complete oplossing nodig. Secutec werkt samen met MindYourPass en kan dit volledig uit handen nemen. Tijdens een assessment op het gebruik van wachtwoorden krijg je inzicht in de kwaliteit en het gebruik van wachtwoorden. Hierna stellen wij een verbeterplan op en in overleg wordt het gewenste veiligheidsniveau bepaald. Door het uitrollen van de MindYourPass security oplossing zorgen wij dat dit niveau continu bewaakt wordt. Meer weten? Klik hier