Oplossingen

Protect the Business

Het is van groot belang dat je medewerkers veilig kunnen werken, met onze oplossingen bieden wij een effectieve bescherming voor jouw medewerkers tegen de laatste vormen van cybercriminaliteit, thuis, onderweg of op kantoor en zowel in de cloud als on-premise. Door samenwerkingen met nationale en internationale leveranciers hebben wij toegang tot de laatste data en trends op het gebied van cybercriminaliteit. Hierdoor zijn klanten van Secutec Nederland ervan verzekerd dat hun huidige oplossingen up-to-date zijn.

Met onze oplossingen op verschillende niveaus voorkomen wij ongeoorloofd toegang tot jouw bedrijfsnetwerk. Uiteraard houden wij hier rekening met het beheer, dit kunt u prima zelf doen, maar wij nemen dit graag voor u uit handen. Combineer dit met een educatief programma voor uw medewerkers waarmee het risicobewustzijn omhoog gaat en de gehele organisatie digitaal weerbaarder wordt.

 

1. SecureDNS

Onze SecureDNS oplossing is uniek in de markt, het beschermt je netwerk en data tegen internetdreigingen door onbeveiligde DNS connecties. Zo detecteren wij hier ongewenste e-mail, kwaadaardige software en websites die worden beheerd door internetcriminelen. Door het combineren van lokale en internationale databases controleren wij binnen een nanoseconde de reputatie van deze websites en houden het netwerk vrij van deze internetdreigingen. Door het combineren van verschillende databases is deze oplossingen sneller en meer accuraat dan je huidige antispam, firewall en proxyserver.

2. Workspace Security

Veel mensen werken tegenwoordig thuis tijdens de coronacrisis. Het risico hiervan is dat de beveiliging misschien minder goed op orde is dan op het werk zelf en dat daardoor gevoelige gegevens op straat kunnen komen te liggen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle werkplekken beschermd zijn tegen digitale dreigingen en dat je medewerkers overal veilig toegang hebben tot e-mail, internet en andere applicaties.

3. Access Management

Houd controle over welke personen toegang hebben tot apparaten en data binnen de organisatie. Access management bestaat uit authenticatie, autorisatie en accounting. Met authenticatie verifieer je medewerkers voordat zij toegang krijgen tot applicaties of data. Met autorisatie regelt je eenvoudig de toegang en de rechten van medewerkers en middels accounting bewaak je deze gegevens voor rapportages en beleid.

4. Awareness Trainingen

Het voorkomen van incidenten vraagt bewustwording bij computergebruikers ten aanzien van cyber risico’s. Door het verkrijgen van kennis en inzicht in de huidige risico’s helpt je om de cyberweerbaarheid van je organisatie naar een hoger niveau te tillen. De Security Awareness training is erop gericht om medewerkers bewust te maken van de ontwikkelingen, uitdagingen en behoeften rondom de laatste internetdreigingen. Een laagdrempelige manier om gebruikers meer cyberbewust te maken en een duurzame gedragsverandering te realiseren.