Oplossingen

Reageren

Mocht het onverhoopt misgaan, dan reageren wij snel en effectief op security-incidenten en kunnen wij u helpen met het onderzoek en crisiscommunicatie.

Daarnaast  zorgen we ervoor dat jou bedrijf snel weer up and running is. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar, ook  wanneer je nog geen klant van ons bent.

1. Cyber Forensics

Cyber Forensics stelt de digitale sporen veilig welke gerelateerd (kunnen) zijn aan een securityincident binnen je organisatie. Onze ervaren specialisten verzamelen digitale sporen op een zorgvuldige wijze zodat deze ook gebruikt kunnen worden voor bewijslast in gerechtelijke procedures. Indien gewenst bieden wij in samenwerking met gerenommeerde partners de juiste trainingen aan voor uw medewerkers.

2. Crisis PR na een datalek

Hoe een organisatie haar klanten en media over een datalek informeert kan het vertrouwen en reputatie schaden of juist verstevigen. Data en privacy zijn onderwerpen die in een brede belangstelling staan. Wees voorbereid met de juiste crisiscommunicatie om zo vragen van de media en berichtgeving op social media op te vangen.

3. SOC and Managed Security Service

Zorg dat u tijdig gealarmeerd wordt bij beveiligingsincidenten en laat uw organisatie 24/7 bewaken door het Security Operations Center. Onze Managed Security Service is de oplossing voor bedrijven die het management en monitoring uit handen geven aan de expertise van onze security-experts. Zij beschikken over innovatieve technologie, gecombineerd met realtime informatie vanuit verschillende sensoren wereldwijd.

4. Endpoint Detection and Response

Endpoint Detection and Response (EDR) biedt uitgebreid inzicht in alle endpoints op het bedrijfsnetwerk, plus krachtige verdedigingsmechanismen. Zo kun je routinetaken automatiseren om complexe dreigingen en APT-aanvallen te ontdekken, te prioriteren, te onderzoeken en te neutraliseren. Met EDR ben je minder tijd kwijt aan het verzamelen van bewijs, krijg je krachtige analyse en worden EDR-processen optimaal geautomatiseerd.