Oplossingen

Voorkomen

Het is van groot belang dat je medewerkers veilig kunnen werken, met onze oplossingen bieden wij een effectieve bescherming voor jouw medewerkers tegen de laatste vormen van cybercriminaliteit, thuis, onderweg of op kantoor en zowel in de cloud als on-premise.

Met onze oplossingen op verschillende niveaus voorkomen wij ongeoorloofd toegang tot jouw bedrijfsnetwerk. Uiteraard houden wij hier rekening met het beheer, dit kunt u prima zelf doen, maar wij nemen dit graag voor u uit handen. Zo bieden wij voor Kaspersky en McAfee een security health-check aan waarin wij uw huidige implementatie en configuratie doorlopen. Combineer dit met een educatief programma voor uw medewerkers waarmee het risicobewustzijn omhoog gaat en de gehele organisatie digitaal weerbaarder wordt.

1. Workspace Security 

Veel mensen werken tegenwoordig thuis tijdens de coronacrisis. Het risico hiervan is dat de beveiliging misschien minder goed op orde is dan op het werk zelf en dat daardoor gevoelige gegevens op straat kunnen komen te liggen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle werkplekken beschermd zijn tegen digitale dreigingen en dat je medewerkers overal veilig toegang hebben tot e-mail, internet en andere aplicaties.

2. Gateway Security

Beveilig het volledige netwerkverkeer dat via de e-mailserver, de proxyserver of de dataserver binnenkomt, nog voordat het eindpunt wordt bereikt. Onze oplossingen scannen zonder vertraging grote bestanden voor een consistent beveiligingsniveau van het netwerk.

3. Cybersecurity & Security Awareness Training

De Cyber Security Awareness training is erop gericht om medewerkers bewust te maken van de ontwikkelingen, uitdagingen en behoeften rondom de laatste internetdreigingen. Een laagdrempelige manier om gebruikers meer cyberbewust te maken en een duurzame gedragsverandering te realiseren.

4. Secure DNS

Onze Secure DNS oplossing is uniek in de markt, het beschermt je netwerk en data tegen internetdreigingen door onbeveiligde DNS connecties. Zo detecteren wij hier ongewenste e-mail, kwaadaardige software en websites die worden beheerd door internetcriminelen. Door het combineren van lokale en internationale databases controleren wij binnen een nanoseconde de reputatie van deze websites en houden uw netwerk vrij van deze internetdreigingen. Door het combineren van verschillende databases is deze oplossingen sneller en meer accuraat dan uw huidige antispam, firewall en proxyserver.

5. Security Health Check

Met behulp van een Security Health Check krijgt u scherp inzicht over de implementatie en configuratie van uw McAfee of Kaspersky management software. Wij helpen jou met het verbeteren en beveiligen van uw omgeving, optimaliseren van de McAfee of Kaspersky software en het verlagen van supportkosten. Zo haalt u het meeste uit je investering en bent u dreigingen altijd voor.

6. Access Management

Houd controle over welke personen toegang hebben tot apparaten en data binnen de organisatie. Access management bestaat uit authenticatie, autorisatie en accounting. Met authenticatie verifieer je medewerkers voordat zij toegang krijgen tot applicaties of data. Met autorisatie regelt je eenvoudig de toegang en de rechten van medewerkers en middels accounting bewaak je deze gegevens voor rapportages en beleid.