Nieuws

Secutec Nederland behaalt Platinum Partner status van Kaspersky

Secutec Nederland heeft de hoogst mogelijke status behaalt binnen het partner netwerk van Kaspersky, het wereldwijd opererende bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging en digitale privacy. Hiermee is Secutec het enige bedrijf in Nederland met deze status.

Deze onderscheiding erkent het kennisniveau van de dienstverlener uit Blaricum. Secutec is een innovatieve ICT-specialist met een primaire focus op cybersecurity en heeft Kaspersky opgenomen als een van de strategische merken binnen haar portfolio.

 

Secutec Nederland is de Nederlandse vestiging van de Belgische Secutec-groep die in 2005 is gestart. Al ruim 15 jaar doen bedrijven die digitaal worden aangevallen een beroep op Secutec. De laatste jaren kwamen er steeds meer beveiligingsvragen vanuit Nederland die om een specifieke benadering vroegen, waarop besloten werd om de Nederlandse tak van de Secutec Groep op te richten. De diensten van Secutec Nederland zijn beschikbaar voor grote en kleine organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onze klanten komen uit diverse branches: landelijke, provinciale en lokale overheden, productie, transport, telecommunicatie, gezondheid en de educatieve markt.

 

“Wij zijn erg trots om deze bijzonder exclusieve status te behalen en wij zien dit als een mooie start om gezamenlijk de markt te bedienen op het gebied van het enterprise portfolio van Kaspersky” aldus Martijn van Lom, directeur bij Secutec Nederland. Secutec gaat de samenwerking verder uitbouwen met meer focus op de oplossingen en trainingen die worden aangeboden in het hogere segment. Denk hierbij aan Threat Intelligence, Cyber Security Trainingen en andere SOC diensten.

 

Robin Deetman, Enterprise Partner Account Manager Benelux bij Kaspersky, voegt eraan toe “Voor gebruikers van onze oplossingen bevestigt dit dat Secutec, als partner, hun uitdagingen en businessprocessen uitstekend vertaalt en toepast in de beste oplossingen voor hun praktijk. Dit doen zij niet alleen door hun technische kennis, maar ook door hun functionele kennis en jarenlange ervaring.”