Over ons - Secutec Nederland

Wie we zijn

Onze missie is om je meest betrouwbare en innovatieve ICT-securityspecialist te zijn voor zowel advies als voor oplossingen. Door onze systematische aanpak brengen we dreigingen en kwetsbaarheden in kaart en helpen jou om deze direct aan te pakken. Soms al voor ze je netwerk bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld met onze eigen Secure DNS oplossing. Uiteraard werken wij ook gewoon samen met je huidige IT partner.

Over Secutec Nederland

Secutec Nederland is de Nederlandse vestiging van de Belgische Secutec-groep die in 2005 is gestart. Al ruim 15 jaar doen bedrijven die digitaal worden aangevallen een beroep op Secutec en helpen wij klanten om deze digitale aanvallen te voorkomen.

Gezamenlijk werken wij met een team van ruim tachtig experts op het gebied van  informatiebeveiliging dagelijks aan het bestrijden van cybercriminaliteit en het veilig houden van de digitale wereld. Dit doen we door het leveren van verschillende intelligente beveiligingsoplossingen en het actief monitoren van internetdreigingen, gecombineerd met diverse trainingen om aanvallen te herkennen. Secutec Nederland zorgt ervoor dat je medewerkers veilig en zorgeloos alles uit hun werkdag kunnen halen.

Onze experts onderzoeken en evalueren dagelijks de digitale omgeving van verschillende bedrijven, ze optimaliseren de beveiliging aan de hand van de juiste implementaties en staan in de frontlinie bij nieuwe aanvallen.

De diensten van Secutec Nederland zijn beschikbaar voor grote en kleine organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onze klanten komen uit diverse branches: landelijke, provinciale en  lokale overheden, productie, transport, telecommunicatie, gezondheid en de educatieve markt. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij gewoon samenwerken met je huidige IT leverancier.

 

Secure DNS

Onze missie

Door het in kaart brengen van een gepaste beveiligings-strategie en het minimaliseren van de risico’s, zorgen wij ervoor dat je organisatie weerbaar is tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen. Wij rollen deze strategie en bijbehorende effectieve maatregelen desgewenst ook voor je uit. Indien gewenst gewoon met je huidige IT partner.

"Als oprichter van Secutec heb ik het bedrijf zien groeien van een eenmanszaak naar aan aanzienlijke speler in de security markt. Met de Nederlandse vestiging kunnen wij nu ook hier onze diensten en oplossingen aanbieden zodat uw medewerkers veilig en zorgeloos alles uit hun dag kunnen halen”

Geert Baudewijns ,

 

Wij leveren de juiste beveiligingsoplossingen op ieder niveau in je netwerk. Mocht je onverhoopt toch het slachtoffer zijn geworden van een digitale aanval, ook dan staan wij voor je klaar en helpen wij je met het onderzoeken en oplossen hiervan en het benodigde crisismanagement. Hiermee willen wij een lokale, innovatieve leverancier zijn van verschillende producten en diensten waarmee wij onze klanten voorzien van de laatste technologie.

neem contact op

Kennismaken met Secutec?

Wij vertellen u graag meer! NEEM CONTACT MET ONS OP