Over ons - Secutec Nederland

Wie we zijn

Geschiedenis

Secutec is ‘de’ beveiligingsspecialist in België die zich richt op het optimaal beschermen, beheren en implementeren van IT-investeringen. Op basis van ons ‘best of breed’ productportfolio en onze in-house diensten, adviseren en begeleiden onze IT Security Experts u op elk gebied van cyberveiligheid.

Secutec werd opgericht in 2005 met de visie om een ongeëvenaarde service te bieden aan bedrijven en overheden als het gaat om cybersecurity & intelligence. De organisatie, gevestigd te Aartselaar, heeft een team van 85 in-house experts, bedient 650+ klanten en is actief in 60 landen.

 

Over Secutec Nederland

Secutec Nederland is de Nederlandse vestiging van de Belgische Secutec-groep die in 2005 is gestart. Al bijna 20 jaar doen bedrijven die digitaal worden aangevallen een beroep op Secutec en helpen wij klanten om deze digitale aanvallen te voorkomen.

Gezamenlijk werken wij met een team van ruim 85 experts op het gebied van  informatiebeveiliging dagelijks aan het bestrijden van cybercriminaliteit en het veilig houden van de digitale wereld. Dit doen we door het leveren van verschillende intelligente beveiligingsoplossingen en het actief monitoren van internetdreigingen, gecombineerd met diverse trainingen om aanvallen te herkennen. Secutec Nederland zorgt ervoor dat je medewerkers veilig en zorgeloos alles uit hun werkdag kunnen halen.

Onze experts onderzoeken en evalueren dagelijks de digitale omgeving van verschillende bedrijven, ze optimaliseren de beveiliging aan de hand van de juiste implementaties en staan in de frontlinie bij nieuwe aanvallen.

De diensten van Secutec Nederland zijn beschikbaar voor grote en kleine organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onze klanten komen uit diverse branches: landelijke, provinciale en  lokale overheden, productie, transport, telecommunicatie, gezondheid en de educatieve markt. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij gewoon samenwerken met je huidige IT leverancier.

 

Secure DNS

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven wereldwijd te versterken met diepgaande zorg voor cyberbeveiliging. We streven ernaar om de industrienormen te herdefiniëren, te leiden met visionaire oplossingen en een nieuwe standaard voor uitmuntendheid te stellen, waardoor we een veilige en veerkrachtige digitale toekomst creëren.

"Als oprichter van Secutec heb ik het bedrijf zien groeien van een eenmanszaak naar aan aanzienlijke speler in de security markt. Met de Nederlandse vestiging kunnen wij nu ook hier onze diensten en oplossingen aanbieden zodat uw medewerkers veilig en zorgeloos alles uit hun dag kunnen halen”

Geert Baudewijns ,

 

Wij leveren de juiste beveiligingsoplossingen op ieder niveau in je netwerk. Mocht je onverhoopt toch het slachtoffer zijn geworden van een digitale aanval, ook dan staan wij voor je klaar en helpen wij je met het onderzoeken en oplossen hiervan en het benodigde crisismanagement. Hiermee willen wij een lokale, innovatieve leverancier zijn van verschillende producten en diensten waarmee wij onze klanten voorzien van de laatste technologie.

neem contact op

Kennismaken met Secutec?

Wij vertellen u graag meer! NEEM CONTACT MET ONS OP