SecureDNS

De snelste en krachtigste bescherming op de markt
Proactief blokkeren
Proactief blokkeren

Voeg je SecureDNS als extra laag toe aan je bestaande beveiligingsoplossing, dan ontstaat de meest effectieve beveiliging waarmee je internetcriminelen altijd te slim af bent.

Automatische detectie
Automatische detectie

Het onvoldoende en/of onjuist beveiligen en controleren van je DNS-verbindingen kan leiden tot ongewenste situaties als downtime van je netwerk, reputatieschade en gegevensdiefstal.

Eenvoudig aan te zetten
Eenvoudig aan te zetten

De service kan in minder dan 60 minuten worden geïmplementeerd en werkt direct.

Op maat gemaakt voor uw behoeften
Op maat gemaakt voor uw behoeften

Onze specialisten kunnen alle gewenste wijzigingen aanbrengen en bieden 24-uurs ondersteuning.

Wil je meer weten?

Hoe werkt SecureDNS?

Extra beschermingslaag

Je kunt SecureDNS zien als een extra beschermingsschil om je huidige beveiligingsoplossing. Het stuurt alle DNS-aanvragen uit je netwerk door naar de Secutec SecureDNS Server en onderwerpt ze aan een grondige analyse op basis van de meest relevante informatie over internetdreigingen.

SecureDNS vormt daarmee een snelle reputatiecheck van kwaadaardige websites die je bedrijf beschermt tegen cyberaanvallen.

 

HDIW-visual

Wees malware en phishing te slim af

 • Extra beschermingslaag om je huidige beveiligingsoplossing
 • Multivendor database
 • Blokkeert automatisch kwaadaardige domeinen
 • Implementatie in minder dan 30 minuten
 • Systeemonafhankelijk en naadloze integratie
 • Overzichtelijk en real-time dashboard

De database maakt het verschil!

Onze SecureDNS-oplossing is uniek in de markt, het beschermt je netwerk en gegevens tegen internetbedreigingen via onbeveiligde DNS-verbindingen. We detecteren bijvoorbeeld ongewenste e-mails, kwaadaardige software en websites die worden beheerd door internetcriminelen. Door lokale en internationale databases te combineren, controleren we binnen een nanoseconde de reputatie van deze websites en houden we je netwerk vrij van deze internetbedreigingen. Door verschillende databases te combineren is deze oplossing sneller en nauwkeuriger dan je huidige anti-spam, firewall en proxyserver.

Functies

 • Multivendor Door onze vergaande nationale en internationale kennis van cybersecurity én door het combineren van verschillende databases, hebben we een product kunnen ontwikkelen dat sneller en accurater is dan je huidige beveiligingsoplossing.
 • Honeypot-service: Een honeypot simuleert een besturingssysteem en stelt een aanvaller in staat om in te loggen en opdrachten uit te voeren of malware te downloaden. Ons honeypot-netwerk bestaat uit 12 datacenters en ruim 400 machines.
 • CERT-feeds: Dankzij onze exclusieve samenwerking met het Belgische Federale Cyber ​​Emergency Response Team (CERT), hebben we toegang tot informatie over 20.000 verdachte lokale URL's per dag. Hiermee detecteren we ook sneller lokale dreigingen.
 • Nieuwe domeinen: Meer dan 22% van alle nieuw geregistreerde domeinen wordt gebruikt voor cybercriminaliteit. Daarom blokkeren we nieuwe domeinen gedurende 24 uur, zodat we de tijd hebben om ze goed te analyseren en indien nodig opnieuw te categoriseren.
 • Samenwerking: Door de exclusieve samenwerking met overheden wisselen wij dreigingen en kwaadaardige domeinen uit met partijen zoals Microsoft, Google etc.

30 dagen gratis

Probeer nu

Download de leaflet

Downloaden

Voordelen van Secutec SecureDNS

Sneller blokkeren — meer detecteren — proactief voorkomen
 • Rapportagedashboard: Om uw prestaties bij te houden, bieden we een gedetailleerd dashboard van alle DNS-query's en geblokkeerde bedreigingen. Het rapportage- en waarschuwingsdashboard kan volledig worden aangepast met gepersonaliseerde rapporten en waarschuwingen.
 • Hoogwaardige beveiligingsservice: Meer kwaadaardige domeinen worden in een eerder stadium geblokkeerd. We detecteren ook lokale bedreigingen die andere leveranciers van veiligheidsoplossingen niet kennen.
 • Volledige netwerkbeveiliging: Secure DNS beschermt elk element in uw netwerk, inclusief pc's, laptops, servers, printers, scanners, IOT, Blackbox, cryptocurrency-mining, enz.
Eenvoudig te implementeren
 • Systeem onafhankelijk: Het werkt met elke IT-, netwerk- of beveiligingsconfiguratie in uw bedrijf.
 • Naadloze infrastructuurintegratie: SecureDNS kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw IT-infrastructuur, of het nu DXI_PXGAID, SIEM of een andere is.
 • Geen extra hardware of software nodig: Er is geen downtime, onderbrekingen of herstart van de server nodig. Het enige dat nodig is, is een wijziging in de configuratie van de DNS-instellingen, zonder extra belasting van het systeem.
Ondersteuning
 • Ondersteuning en support: Onze hulp nodig? Onze oplossingsspecialisten staan ​​voor je klaar.
 • Implementatie in minder dan 30 minuten: Onze specialist zal de DNS-instelling configureren tijdens een extern gesprek wanneer het je uitkomt.
 • Automatische detectiewaarschuwingen: Secutec Secure DNS bewaakt automatisch alle DNS-aanvagen, 24/7. Wanneer het een kwaadaardige domein betreft wordt deze direct geblokkeerd.
Op kantoor, thuis of onderweg:
 • Veilig surfen op het web gegarandeerd: Het werkt met elke IT-, netwerk- of beveiligingsconfiguratie in uw bedrijf.
 • Snelle verbindingen verzekerd: Geen latentie of extra verwerkingstijd.
 • Altijd veilig werken: Thuiswerken of actief op een ander netwerk? We kunnen het internetverkeer van externe medewerkers omleiden via de Secutec Secure DNS.
 • We houden al uw apparaten veilig: Inclusief die waarover je geen controle hebt zoals scholen met een gastnetwerk voor studenten of een OT omgeving.

Klaar om cyberdreigingen een stap voor te zijn?

In 30 minuten bijgepraat!

Medewerkers maken op deze manier gebruik van een veilige internetverbinding. Of ze nu op kantoor zijn, thuis of onderweg!

Met de Secure DNS Agent worden alle DNS-verbindingen van niet-VPN-gebruikers buiten je bedrijfsnetwerk gemonitord.

Alle DNS aanvragen worden automatisch doorgestuurd naar de Secutec Secure DNS-server, die de domeinreputatie van de gevraagde URL controleert. Als het domein veilig is, wordt de verbinding opgebouwd. De Secure DNS Agent vereist geen hardware-installatie. De Secure DNS Agent is de nieuwste toevoeging aan onze Secure DNS-oplossing. Het past in onze filosofie van continue innovatie.


Voordelen van Secutec SecureDNS Agent

 • Bescherm medewerkers overal: wanneer ze thuis werken, op de luchthaven, op een shared working space, . Je collega's kunnen altijd veilig werken met de SecureDNS Agent.
 • Geen VPN-verbinding? geen probleem! Je bent nog steeds beschermd! Werknemers maken niet altijd verbinding met de VPN wanneer ze op afstand werken. Geen zorgen met de Secure DNS Agent zijn je collega's altijd beschermd tijdens het surfen op het internet.
 • Geen actie van de eindgebruiker nodig: de medewerkers hoeven geen extra handmatige actie uit te voeren om veilig te kunnen werken.
 • Geen extra hardware nodig: er is geen extra hardware nodig om de agent te gebruiken.

Benieuwd hoe Secutec SecureDNS werkt?

U wilt dat uw bedrijfsinformatie zo veilig mogelijk is. Secutec Secure DNS biedt een extra beschermingslaag bovenop de firewall en antivirussoftware. Lees er alles over in ons gratis e-book.

Ontvang de datasheet

Vul dit formulier in en ontvang meer informatie over Secutec SecureDNS.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom firewalls en anti-malware niet voldoende zijn om uw netwerk te beschermen

Je kunt SecureDNS zien als een extra beschermingsschil om je huidige beveiligingsoplossing. Het stuurt alle DNS-aanvragen uit je netwerk door naar de Secutec SecureDNS Server en onderwerpt ze aan een grondige analyse op basis van de meest relevante informatie over internetdreigingen. SecureDNS vormt daarmee een snelle reputatiecheck van kwaadaardige websites die je bedrijf beschermt tegen cyberaanvallen.

Met SecureDNS houden wij niet alleen het internetverkeer tegen dat via de proxyserver loopt, maar ook het verkeer daarbuiten. Dat doen we door verdachte verbindingen op DNS-niveau (dus buiten je netwerk om) te blokkeren. Als iemand een aanvraag indient voor een website die door ons als onveilig is aangeduid, zal hij of zij de website niet kunnen bezoeken. Is het domein wel veilig, dan brengen we de verbinding tot stand en wordt de website weergegeven.

VAB-logo “Secure DNS is eenvoudig aan te zetten en draait bij ons naast de huidige werkplekbeveiliging en firewall. Ik zie dat onze antivirus werkt maar Secure DNS biedt een extra beschermingslaag.”
– Pieter Verheyden, VAB

Veilige DNS blokkeert meer bedreigingen in een eerder stadium

Aangezien bijna een kwart van de nieuw geregistreerde domeinen exclusief is ingesteld voor cybercriminaliteit, richt Secutec Secure DNS zich onder meer op het wissen van die recente domeinen. We blokkeren ze automatisch voor 24 uur, waarin we ze goed analyseren en je informeren of een domein kwaadaardig is of niet.

Daarnaast beveiligen we DNS-verbindingen door verbindingsverzoeken eerst door te sturen naar onze eigen Beveiligde DNS-server voordat ze groen licht geven. We u snel zien hoe dit werkt:

Een Domain Name Server (DNS) koppelt de URL (de hostnaam in die URL) die uw gebruikers in hun webbrowser invoeren, aan het IP-adres van die opgevraagde website. Het DNS-verzoek wordt afgehandeld en gecontroleerd door onze Beveiligde DNS-server voordat de verbinding met de gevraagde URL tot stand wordt gebracht. Door corrupte verbindingen op dit niveau te blokkeren, voorkomen we webverkeer naar kwaadaardige websites.

Het controleren van je DNS-verbindingen voorkomt cyberaanvallen

Bescherm je bedrijf en maak gebruik van een gratis proefperiode van 4 weken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie
NEEM CONTACT OP

Vraag jouw kwetsbaarheidcheck aan

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Book a demo

Detect and block new threats that your current cyber-security solution is not yet aware of. No infrastructure changes.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Security Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

neem contact op

Kennismaken met Secutec?

Wij vertellen u graag meer! NEEM CONTACT MET ONS OP