secure-sight-logo
Ontdek hoe Threat Intelligence jou kan helpen betere beslissingen te maken

Je hebt al veel geïnvesteerd in beveiligingsinfrastructuur om cybersecurity-aanvallen te voorkomen, op te sporen en erop te reageren. Toch heb je nog te vaak het gevoel dat je ad hoc brandjes aan het blussen bent. Je bent kortom nog steeds onzeker over je huidige cybersecurity-beleid. SecureSIGHT is een Managed Cyber Security oplossing waarmee wij als het ware continu een digitaal rondje om je bedrijf lopen. Onze experts kijken proactief welke ramen en deuren er open staan, wat er bekend is over je medewerkers en relaties en welke dreigingen mogelijk kwetsbaar zijn voor jouw organisatie.

Meer weten?
cloud-monitor
Inbreuken tijdig stoppen

Je zoekt manieren om je proactiever, effectiever en strategischer te kunnen verdedigen, zonder dat je daarbij al je infrastructuur hoeft te vervangen. Wat je nodig hebt, is de juiste informatie, op het juiste moment en op de juiste manier geleverd. Want alleen zo kun je inbreuken tijdig stoppen.

cloud-monitor
Een digitaal rondje om je bedrijf

SecureSIGHT is een Managed Cyber Security Oplossing waarmee wij als het ware continu een digitaal rondje om je bedrijf lopen. Onze experts kijken proactief welke ramen en deuren er open staan, wat er bekend is over je medewerkers en relaties en welke dreigingen mogelijk kwetsbaar zijn voor jouw organisatie.

cloud-monitor
Proactieve beveiliging op basis van Threat Intelligence voor iedereen bereikbaar

Vanuit ons Security Operations Centre (SOC) in België maak je eenvoudig gebruik van onze kennis over cybersecurity en het internet. We verzamelen informatie over potentiële aanvallen, voegen context toe aan alerts en zorgen ervoor dat alleen de belangrijke berichtgeving jouw kant op komt. Hiermee maken we een proactieve beveiliging op basis van Threat Intelligence voor iedereen bereikbaar.

Monitoring components

vulnerability-scanning

VULNERABILITY SCANNING

Onze vulnerability scanning oplossing biedt inzicht in al je apparaten die direct benaderbaar zijn vanaf het internet. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van alle kwetsbaarheden van buitenaf.

Hierbij kijken we verder dan alleen je bekende netwerk. Denk bijvoorbeeld ook aan andere (slimme) apparaten die online verbonden zijn, datalekken naar de cloud, phising websites en kwetsbare databases.

We onderzoeken alle zwakke punten direct in ons Security Operations Centre (SOC) en brengen je uiteraard meteen op de hoogte van de uitkomsten.

vulnerability-scanning

ACCOUNT TAKEOVER FRAUD PREVENTION & MONITORING

Employee account takeover is een vorm van online fraude die ontstaat als criminelen gestolen logins gebruiken om toegang te krijgen tot zakelijke accounts.

Vooral wanneer medewerkers vaak hetzelfde wachtwoord gebruiken voor verschillende online accounts, is het voor criminelen relatief eenvoudig om logins te hergebruiken. De wachtwoorden worden verkregen door datalekken of keyloggers en zijn vaak te vinden op het darkweb.

SecureSIGHT Account Takeover Fraud Prevention geeft je inzicht in de namen en wachtwoorden die betrokken zijn geweest bij datalekken, waardoor jouw bedrijf deze vorm van account takeover vroegtijdig kan voorkomen.

vulnerability-scanning

ACTIVE MANAGED THREAT HUNTING

Wij kijken door de ogen van een cybercrimineel naar jouw organisatie. We stellen een analyse op van alles wat ons is opgevallen. Je krijgt van ons een gedetailleerd overzicht van de kwetsbare punten van je bedrijf, waarbij we ook uitgebreid aandacht besteden aan shadow-IT, de cloud en toeleveranciers.

SecureSIGHT geeft proactief inzicht in cyberdreigingen die verder gaan dan je huidige securitysystemen. Het blokkeert een nieuwe kwaadaardige infrastructuur direct bij online gaan. Onze dienst achterhaalt snel de oorzaak van de dreiging en zorgt voor een effectieve oplossing. Omdat de Secutec experts jarenlang ervaring hebben en gebruik maken van geavanceerde tools, zijn zij in staat om nog niet bekende dreigingen in een vroeg stadium op te sporen en op te lossen. Een Managed Cyber Security Oplossing voor iedereen bereikbaar!

vulnerability-scanning

MANAGED EDR VOOR SERVERS

Vroegtijdige detectie is één ding. Maar 24/7 opvolging door een team van security-experts is minstens zo belangrijk. SecureSIGHT Managed EDR (MDR) voor servers maakt het eenvoudig om actuele dreigingen direct op te volgen.

 

Mogen wij voor jou aan de slag?

Doe nu een gratis beveiligingsscan

Voer hier uw domeinnaam in en ontdek hoe SecureSight jouw bedrijf veiliger kan maken door middel van onze threat intelligence.

Wil je gebruik maken van de expertise van Secutec?

Ons team van experts zit dag en nacht klaar om jouw onderneming vanuit ons Security Operation Centre optimaal te beveiligen. Je betaalt voor wat je gebruikt en kunt eenvoudig op- en afschalen. Heb je vragen of interesse? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Heb je vragen of ben je geinteresseerd?

Ontvang de SecureSIGHT datasheet

Book a demo

Detect and block new threats that your current cyber-security solution is not yet aware of. No infrastructure changes.

Vraag een offerte aan

neem contact op

Kennismaken met Secutec?

Wij vertellen u graag meer! NEEM CONTACT MET ONS OP