Blaricum, 1 februari 2021

Secutec, een innovatieve leverancier van internetbeveiligingsoplossingen opent vandaag een Nederlandse vestiging in Blaricum. Toetreding tot de Nederlandse markt, is een logische volgende stap voor Secutec Groep dat reeds sinds 2005 marktleider is in Belgie.

“Secutec België kreeg steeds meer beveiligingsvragen vanuit Nederland die een specifieke benadering vroegen, waarop besloten werd om de Nederlandse tak van Secutec op te richten” Aldus Geert Baudewijns, oprichter van de Secutec Groep.

Directieteam:

De dagelijkse leiding van Secutec Nederland is in handen van Martijn van Lom en Bas van Ek. Twee bevlogen online securityspecialisten die ruime ervaring hebben opgedaan in de wereld van de informatiebeveiliging.

Van Lom en Van Ek starten ruim twintig jaar geleden bij een distributeur voor software, hierna hebben zij in verschillende functies samen gewerkt, waarbij de laatste tien jaar bij het internationale beveiligingsbedrijf Kaspersky. Hier hebben zij succesvol het Nederlandse kantoor van Kaspersky opgericht en uitgebouwd. Samen waren zij vaak verantwoordelijk voor zowel de kleinere als de grotere klanten met de meest uiteenlopende securityvraagstukken.

‘Nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen op het gebied van security volgen elkaar in hoog tempo op. Hierdoor moet je als aanbieder van ICT-beveiligingsoplossingen continu blijven innoveren, juist op lokaal niveau. Onze nieuwe vestiging in Nederland heeft de onvoorwaardelijke steun van onze technische experts, en zal dezelfde hoogwaardige service leveren aan Nederlandse klanten die een betrouwbare partner zoeken op het gebied van internetbeveiliging.

Gezamenlijk werkt Secutec met een team van ruim vijftig experts op het gebied van informatiebeveiliging dagelijks aan het bestrijden van cybercriminaliteit en het veilig houden van de digitale wereld. Door het leveren van verschillende intelligente beveiligingsoplossingen en het actief monitoren van internetdreigingen, gecombineerd met diverse trainingen om aanvallen te herkennen zorgt Secutec ervoor dat haar klanten veilig en zorgeloos alles uit hun werkdag kunnen halen.

Beveiligingexperts onderzoeken en evalueren dagelijks de digitale omgeving van verschillende bedrijven, ze optimaliseren de beveiliging aan de hand van de juiste implementaties en staan in de frontlinie bij nieuwe aanvallen.

De diensten van Secutec Nederland zijn beschikbaar voor grote en kleine organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onze klanten komen uit diverse branches: landelijke, provinciale en lokale overheden, productie, transport, telecommunicatie, gezondheid en de educatieve markt. Naast het leveren van beveiligingsoplossingen aan bedrijven helpen wij ook andere wederverkopers met pre-sales support en andere uitdagingen op het gebied van security.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe for our TechUpdate

Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.