Nieuws

Verbeter je digitale veiligheid en zorg dat je internetcriminelen een stap voor bent!

Als onderneming met een diversiteit aan medewerkers waarvan sommige nog op kantoor werken maar ook veel mensen tegenwoordig vanuit huis aan het werk zijn. Hoe hou je dan controle over dreigingen zoals ransomware, phisingaanvallen of andere vormen van cybercrime? Veelal kom je hier pas achter wanneer ze de werkplek al hebben bereikt. 

Als uw bedrijf aangevallen wordt, kan de impact gigantisch zijn. Reputatieschade kan u nog lang achtervolgen en zorgen voor een behoorlijke deuk in uw imago. Nieuwe klanten of projecten blijven uit en bestaande klanten kunnen toch eens om zich heen gaan kijken voor een andere leverancier. Het zou goed kunnen dat uw bedrijf tijdelijk niet bereikbaar is door de gevolgen van een aanval op uw netwerk.  

Ruim 90% van alle kwaadaardige software komt via onbeveiligde DNS-verbindingen uw netwerk binnen. Digitale gevaren zitten vaak verborgen in op het oog onschuldige applicaties, documenten en websites. Mede hierom hebben wij een oplossing ontwikkeld die dit risico voor u als beheerder wegneemt.  

Secure DNS maakt gebruik van een krachtige database waarin lokale en internationale kennis is bundelen die razendsnel een reputatiecheck kan doen op domeinen die worden opgevraagd door de gebruiker. Een installatie is binnen een uur opgezet, zonder het aanschaffen van extra hard- of software en uiteraard zonder downtime. 

Deze oplossing biedt een extra beveiligingslaag boven op uw huidige werkplekbeveiliging. Hiermee kunnen uw medewerkers gebruik maken van een veilige internetverbinding waar zij zich ook bevinden. Thuis, op kantoor of onderweg. 

Meer weten?  

Wilt u meer weten over onze Secure DNS oplossing? 

Neem contact op voor een introductie, ook als doorgewinterde IT security expert. Bel onze specialist Bas van Ek  op 085 –  018 77 13